Animatie Audio/Video/Slideshows

Moovly

Met Moovly kun je net als met Powtoon en Wideo infographic video’s maken. Moovly is iets eenvoudiger om mee te werken en heeft minder last van ‘online problemen’. Zo loopt Moovly minder vaak vast en kunnen er in Moovly langere video’s gemaakt worden zonder dat de tool traag wordt.

Bovendien heeft de gratis versie van Moovly meer opties dan de gratis versie van Powtoon. Zo kan een gratis video van Moovly maximaal 10 minuten lang zijn. Voor een gratis video van Powtoon geldt een maximum van 5 minuten. Moovly werkt over het algemeen beter. Ander voordeel is dat Moovly meer mooie tekeningen en animaties heeft die je gratis mag gebruiken.

En delen/uploaden?

Uploaden is eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt jouw creaties namelijk delen met je eigen YouTube account. Als je dit doet, uploadt Moovly jouw infographic automatisch naar jouw videokanaal. Daar kun je vervolgens een embedcode voor je video vinden. In de gratis versie is de kwaliteit van jouw video helaas niet heel hoog. Als je een betaalde account neemt, wordt de beeldkwaliteit beter.

Nadelen?

Het belangrijkste nadeel is dat er reclame aan het einde van de video zit. Als je van die reclame af wilt, moet je voor Moovly gaan betalen.

Translate »