Audio/Video/Slideshows Complexe infographics

RawShorts

Met RawShorts kun je net als met Powtoon en Wideo prachtige bewegende infographics maken. Leuk aan RawShorts is dat je met deze tool net weer anders vormgegeven video’s maakt als met andere video infographic editors. RawShorts oogt fris.

RawShorts werkt zoals gemiddelde slideshow software. Aan je linkerhand zie je verschillende slides die je open kunt klikken. Vervolgens kun je per slide geanimeerde elementen, teksten en afbeeldingen toevoegen. De afbeeldingen die je zelf uploadt mogen tot 4mb groot zijn. Verder zitten er qua tijd geen limieten aan RawShorts. Wat RawShorts ook een aantrekkelijke tool maakt, is het feit dat je zelf muziek mag toevoegen en dat je direct in de video editor een voice over kunt opnemen en toevoegen (mits je een microfoon op je computer hebt natuurlijk). Je zit dus niet vast aan irritante deuntjes.

RawShorts heeft een gratis versie en meerdere betaalde versies. Bij de gratis versie zijn de video’s die je uploadt naar youtube medium kwaliteit. Daarnaast staat er altijd een klein logootjes van RawShorts in beeld en sluit de video standaard af met een bumper van RawShorts. Hoe ziet dat eruit? Bekijk deze video van RawShorts:

Translate »